Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluizer winnaar bij verkiezing 'Rotterdamse Leraar van het Jaar'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 5 oktober 2019 09:48

Foto: Kika Kruijff


Vijf leraren en een lerarenteam mogen zich sinds vrijdag de beste leraren van Rotterdam noemen. Een van de zes winnaars is Abdel Kechouh uit Maassluis. Hij won in de categorie pedagogisch medewerker.

Onderwijswethouder Said Kasmi van Rotterdam maakte de winnaars bekend in voetbalstadion De Kuip en reikte de prijzen uit. Dat deed hij samen met Ismail Aghazany, die vorig jaar de beste docent in het voortgezet onderwijs was.

De onderwijstitels worden toegekend in zes verschillende categorie├źn. De Maassluizer heeft onder meer het zomerprogramma Kids Olympics opgezet. Ook komt hij langs op Rotterdamse basisscholen voor sportclinics en tijdens sportdagen.

Overige winnaars

Quincy van Dijk van de Waalse school is de beste leraar van het Rotterdamse basisonderwijs. Van het speciaal onderwijs krijgt Wouter van Driel van de Mytylschool De Brug de titel. Eva Poley van de Zuider Mavo mag zich de beste docente van het Rotterdamse voortgezet onderwijs noemen, Anne Grootenboer van het Hout- en Meubileringscollege is de beste in het Rotterdamse mbo. Het beste lerarenteam werkt op basisschool De Schalm.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS