Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Makers vuurwerkbom Monster hebben zich nog niet gemeld

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 3 januari 2019 11:52

Foto: Twitter 112Westland


De jongeren die tijdens nieuwjaarsnacht een vuurwerkbom afstaken op een voetgangersbrug in woonwijk Grote Geest in Monster, hebben zich nog niet bij de politie gemeld. Dat laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten. "Het onderzoek is nog volop bezig en donderdag vindt er een buurtonderzoek plaats", aldus de politie.

Het filmpje van de explosie circuleert sinds nieuwjaarsdag op sociale media. De schade valt mee; de railing en het brugdek zijn zwart geblakerd door het vuur, maar de constructie lijkt niet aangetast. Wel leveren de beelden veel boze reacties op.

Burgemeester Arends van Westland kondigde woensdag aan aangifte te doen en de schade op de daders te verhalen. De politie stuurde diezelfde dag een getuigenoproep de wereld in. "Daders kunnen zich natuurlijk ook zelf melden", voegde de wijkagent daar aan toe. Dat is dus nog niet gebeurd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS