Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Mandy van den Berg per direct terug naar Nederland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 18 december 2017 18:32

Foto: ReadingFC


Voetbalster Mandy van den Berg keert na vijf jaar in het buitenland terug naar Nederland. Dat maakte de Naaldwijkse verdedigster maandag bekend. De 27-jarige speelde het afgelopen jaar voor Reading FC in de Engelse competitie.

Van den Berg vertrok in 2012 na vijf jaar ADO Den Haag naar het Zweedse Vittsjo, daarna speelde ze voor achtereenvolgens voor LSK in Noorwegen, het Engelse Liverpool en daarna dus Reading. Waar de Westlandse, die in de jeugd uitkwam voor Westlandia, nu heen gaat, is nog niet bekend.

"Afgelopen weekend heb ik mijn laatste wedstrijd voor Reading gespeeld. Voor nu is het tijd om terug naar huis te gaan", laat Van den Berg weten op Twitter. De verdedigster had nog een verbintenis tot het einde van dit seizoen, maar vanwege Van den Bergs nadrukkelijke wens terug te keren naar Nederland is het contract in goed overleg ontbonden.

De Britse club spreekt in een verklaring haar spijt uit over het vertrek van Mandy, zo bericht de omroep BBC.

Van den Berg was sinds 2010 ook international bij het Nederlands elftal, maar liet na het voor haar teleurstellend verlopen EK in eigen land weten voorlopig niet meer beschikbaar te zijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS