Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Marc Klein blijft toch bij WPK/Westlandia

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 23 maart 2018 09:16


Marc Klein blijft na de zomer toch aan als trainer van de damesselectie van handbalvereniging WPK/Westlandia. In januari nog werd gemeld, dat de Voorburger na drie seizoenen gaat stoppen in Naaldwijk. Nu is het contract toch verlengd.

"Dames 1, dat onder andere door blessureleed en langdurige buitenlandse stages van speelsters veel wisselende samenstellingen kende gedurende het huidige seizoen, staat op dit moment 8e in de tweede divisie. Met nog twee wedstrijden te gaan is handhaving echter in eigen hand", stelt de vereniging. "Dit uitgangspunt heeft beide partijen doen besluiten al voor het einde van de huidige competitie vertrouwen in elkaar uit te spreken en een continuering van de huidige samenwerking voor het komende seizoen overeen te komen."

Tim Zuyderwijk wordt de nieuwe coach van de herenselectie. Hij volgt Jules van der Donk op. Dat team staat met nog twee wedstrijden te gaan, eerste in de hoofdklasse met het kampioenschap in eigen land.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS