Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Marianne de Winter vertrekt bij transportbedrijf

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 25 oktober 2017 00:08


Marianne de Winter stopt medio november als directeur bij het familiebedrijf De Winter Logistics in Honselersdijk. Zij zegt na zes jaar toe te zijn aan een volgende stap in haar carrière. De Winter stapt ook op als mede-eigenaar van de onderneming in transport en logistiek.

Zus De Winter kwam in 2011 uit een heel andere wereld naar het bedrijf van haar broers Ton (oprichter in 1992) en Eric. Marianne heeft onder meer een achtergrond als commissaris bij politie en locatiedirecteur van twee penitentiaire inrichtingen. Zij maakte destijds de overstap, omdat broer Ton vanwege zijn gezondheid moest terugtreden.

In eerste instantie was een periode van vijf jaar directeurschap met elkaar besloten. In verband met het 25-jarig bestaan van het bedrijf dit jaar hebben broer en zus dat met nog een jaar verlengd.

Opvolger
Arnoud de Vries, een 'oude bekende' van het bedrijf, is de opvolger van Marianne. Hij heeft eerder gedurende zeven jaar bij De Winter gewerkt en is daarna bij Nature's Pride in dienst geweest.

Marianne heeft zich nog niet echt georiënteerd op een nieuwe functie. "Eerst goed het familiebedrijf loslaten", zegt zij desgevraagd. "Het is belangrijk dat de afronding zorgvuldig verloopt en daar wil ik al mijn energie nog in stoppen", besluit ze.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS