Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

MH17: RTL meldt rechtszaak tegen verdachten

Door: Kees van Doorn

Gepubliceerd op: vrijdag 14 juni 2019 16:29

Foto: Tom van Bemmel


Het Openbaar Ministerie begint een rechtszaak tegen een aantal MH17-verdachten. Dit meldt RTL Nieuws vrijdagmiddag. Het Openbaar Ministerie wil alleen maar kwijt dat het Joint Investigation Team (JIT) aanstaande woensdag een persconferentie geeft.

Alle nabestaanden van de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne hebben vrijdag een uitnodiging voor een besloten bijeenkomst in Nieuwegein aanstaande woensdag gekregen. Zo ook Hans Borst uit Monster die zijn 17-jarige dochter Elsemiek verloor. "Hopelijk wordt ons wachten beloond", zegt hij tegen mediapartner Omroep West.

Ook hij kan vooralsnog alleen maar gissen wat de nieuwe ontwikkeling zijn waarover werd gesproken. "Ik heb wel het idee dat het groot nieuws wordt. Anders zouden ze dit op deze manier niet aankondigen. Maar anders wacht ik nog wel tien jaar. Als de waarheid maar boven tafel komt."

Bij de ramp kwamen 298 mensen om, onder wie Petra van Langeveld en Gary Slok uit Maassluis. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS