Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Middel Broekweg tot eind januari dicht

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 6 oktober 2019 10:28

Foto: Provincie Zuid Holland


Na een paar weken van eenrichtingsverkeer is het vanaf maandag (7 oktober) niet meer mogelijk om over de Zwaansheulbrug in de Middel Broekweg in Honselersdijk te rijden. De brug wordt vervangen en al het verkeer moet omrijden.

De huidige brug is op en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom is de Middel Broekweg vanaf het kruispunt met de Veilingroute tot de Zwaansheullaan in beide richtingen dicht. De werkzaamheden duren tot vrijdag 24 januari.

Automobilisten kunnen omrijden over de Veilingroute (N465), De Westlandroute (N222) en de Zwethlaan, die daarvoor is verbreed. Pal naast de werkzaamheden ligt voor fietsers en voetgangers een tijdelijke noodbrug. Voor buslijn en de hulpdiensten is een omleidingsroute over het terrein van FloraHolland gerealiseerd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS