Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Na schapendrijven nu ook eendendrijven

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 8 april 2019 10:45

Foto: De Tuinderij


Menig regiogenoot heeft het ongetwijfeld al eens gedaan als bedrijfsuitje: met een grote groep mensen een kudde schapen langs een parcours laten lopen. In Westland is daar binnenkort een bijzondere variant op te beleven, namelijk met loopeenden.

Het werd aanvankelijk als een 1 aprilgrap beschouwd, omdat De Tuinderij in De Lier aankondigde dat 'The Dog & Duck Show´ vanaf die datum te boeken was, maar dat is het niet. Schaapsherder Lex Thoen heeft een van zijn bordercollies aan de feestlocatie beschikbaar gesteld, omdat het beestje niet meer met schapen wil werken. De hond geeft eerst zelf een demonstratie, waarna bezoekers van De Tuinderij de loopeenden zelf langs hindernissen als een tunnel, een brug en een glijbaan met zwembad moeten leiden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS