Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Niet genoeg bewijs voor vervolging in zaak filmclub

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: maandag 9 januari 2017 16:37


De personen die verdacht worden van een inbraak die drie maanden geleden gepleegd is bij Filmclub De Lier, worden niet vervolgd. Volgens de officier van justitie is er niet genoeg bewijs om een strafzaak tegen de verdachten te beginnen.

Het Openbaar Ministerie laat in een reactie weten dat er drie verdachten zijn aangehouden. Zij bevonden zich die nacht in de woning van één van hen. De verdachten hadden deels natte kleding aan en er liep een spoor vanaf een bootje naar de woning. De plek van de inbraak is ook bereikbaar via het water.

Het OM laat weten dat er bij het politieonderzoek verder geen aanvullend bewijs is gevonden dat de verdachten wettig en overtuigend met de inbraak in verband brengt. Een deel van de buit werd elders in een container aangetroffen, camerabeelden van de inbraak en forensisch onderzoek leidde niet naar deze verdachten.

Eigenaar Peter Vermeer zegt het ernstig triest te vinden: "De daders werden met de buit gepakt bij een bekend adres in De Lier en er zijn camerabeelden".


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS