Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuw seniorencomplex en polikliniek in Maassluis op komst

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 21 mei 2019 20:20

Foto: Franciscus Maassluis


De gemeente Maassluis is met woningcorporatie Maasdelta en ziekenhuisorganisatie Franciscus Vlietland een concept-overeenkomst aangegaan voor een woontoren op de voormalige Albeda-locatie. Het is de bedoeling dat daar 56 sociale huurwoningen komen voor senioren met op de begane grond een compleet vernieuwde polikliniek.

De huidige polikliniek in het gezondheidsgebouw is vrij gedateerd en kent beperkingen in het gebruik. Al tijdenlang wordt er over vervanging gesproken. De nieuwe polikliniek van Franciscus Vlietland krijgt een bredere dienstverlening. Onduidelijk is nog wanneer de bouw van de woontoren van start gaat.

Franciscus zal na ingebruikneming van de nieuwe polikliniek al haar activiteiten op de oude locatie staken, waarna in samenwerking met de gemeente afspraken zullen worden gemaakt omtrent de sloop van de oude locatie en de beëindiging van de Stichting Gezondheidsgebouw Maassluis.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS