Archief

Nieuwe locatie voor MTS Euro Products

MTS Euro Products krijgt een nieuwe vestiging op bedrijventerrein De Dijk in Maassluis. Maandagmiddag tekenden burgemeester Edo Haan en directeur Gerrit Malipaard de koopovereenkomst voor de kavel van 30.000 vierkante meter. Malipaard is met zijn bedrijf al in drie panden gevestigd in Maassluis. Een van die panden, die aan de Heldringstraat 4a-zw zal worden gesloten als het nieuwe pand is gebouwd.

MTS Euro Products is een bedrijf dat specialiseert in hygiëneproducten. Omdat het bedrijf flink groeit, had het een nieuw pand nodig. De gekochte kavel moet hier het antwoord op zijn. Ook zal het ongeveer dertig nieuwe banen creëren.

Voor de gemeente Maassluis is de komst van het bedrijf naar De Dijk een hele geruststelling, omdat de animo voor het bedrijventerrein in de afgelopen jaren niet erg groot was. Er zijn nog percelen vrij op het nieuwe bedrijventerrein. De panden worden vooral verkocht aan bedrijven die een binding hebben met Maassluis. In juli van 2021 wordt begonnen met de bouw van het pand.

Categorieen:
Maassluis Economie