Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuwe naam voor Maassluise Muziekweek

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 23 oktober 2018 16:37


Het jaarlijkse jongerenconcours de 'Maassluise Muziekweek' gaat met de zestigste editie in 2019 verder onder de naam 'Jong Talent Concours Maassluis'. Aan het Jong Talent Concours Maassluis nemen jaarlijks circa 120 kinderen en jongeren uit het hele land deel.

Het concours, georganiseerd door de stichting Maassluise Muziekweek, is voor veel prijswinnaars al jarenlang de springplank naar het conservatorium en het vak als professioneel musicus. Inschrijven op het concours kan vanaf 1 november aanstaande.

Jubileum
Het zestigjarig jubileum wordt gevierd met onder meer masterclasses door de wereldberoemde violiste Maria Milstein en pianist Hannes Minnaar. Ook komt het Riccioti Ensemble een concert geven in Maassluis. Het Jong Talent Concours Maassluis vindt plaats in de voorjaarsvakantie van 2019.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS