Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuwe verkeersbordjes langs Prinses Julianalaan

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 11 juni 2019 16:24

Foto: Deze bordjes moeten een lagere snelheid bevorderen


Er zijn nieuwe verkeersbordjes geplaatst langs de Prinses Julianalaan in Maassluis die weggebruikers erop moeten wijzen dat je daar maximaal 50 kilometer per uur mag rijden. Maar of de bordjes - die opvallend klein zijn uitgevallen - gaan werken, is maar de vraag. Een WOS-verslaggever die dinsdagochtend een kijkje kwam nemen, zag diverse automobilisten duidelijk te hard langsrijden.

Bewoners langs de Prinses Julianalaan klagen al geruime tijd over verkeer dat te hard over de weg scheurt. Ze vinden dat slecht voor de verkeersveiligheid. Bovendien zijn ze ook niet blij met het vele vrachtverkeer dat langs hun woningen rijdt, nu er wordt gewerkt aan de Blankenburgverbinding. De bewoners vrezen scheuren in de woningen door alle trillingen die het zware vrachtverkeer kan veroorzaken.

Verder komt over een paar jaar ook nog eens de extra ontsluiting van de nieuw te bouwen wijk De Kade, waardoor er nog meer verkeer verwacht wordt. De bewoners willen het liefst geen maximumsnelheid van 50, maar van 30 km per uur op de Prinses Julianalaan. Maar dat gaat kan volgens verantwoordelijk wethouder Fred Voskamp niet zomaar.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS