Archief

Nog steeds geen invulling voor supermarktpand Kwintsheul

Er is nog steeds geen invulling gevonden voor het nieuwe supermarktpand in Kwintsheul. Dat blijkt uit navraag bij de eigenaar van het pand, de Koornneef Retailgroep. Ook supermarktketen Coop, die in maart nog desgevraagd liet weten in gesprek te zijn met Koornneef, kan nog niets nieuws melden. Verder blijft onduidelijk of grootgrutter Spar een vestiging in Kwintsheul overweegt.

Eerder werd al duidelijk dat er ook tal van ketens zijn die niet of niet meer in gesprek zijn met Koornneef. Het gaat dan om Albert Heijn, Hoogvliet, Plus, Lidl en MCD. Die laatste partij heeft in een eerder stadium wel gesprekken gevoerd, maar zegt er niet uit te zijn gekomen met de eigenaar van het Heulse pand.

De enige supermarkt die in het dorp gevestigd was, een Albert Heijn, is ruim vijf jaar geleden afgebrand en de Heulenaren zitten al lange tijd te azen op een nieuwe super, inclusief geldautomaat.

Donderdagmiddag wordt er, net als een paar maanden geleden, door een aantal inwoners een actie georganiseerd om de noodzaak van een nieuwe supermarkt over te brengen aan Koornneef en de gemeente Westland.

Categorieen:
Westland Economie