Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nog steeds geen invulling voor supermarktpand Kwintsheul

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 22 juni 2017 15:03


Er is nog steeds geen invulling gevonden voor het nieuwe supermarktpand in Kwintsheul. Dat blijkt uit navraag bij de eigenaar van het pand, de Koornneef Retailgroep. Ook supermarktketen Coop, die in maart nog desgevraagd liet weten in gesprek te zijn met Koornneef, kan nog niets nieuws melden. Verder blijft onduidelijk of grootgrutter Spar een vestiging in Kwintsheul overweegt.

Eerder werd al duidelijk dat er ook tal van ketens zijn die niet of niet meer in gesprek zijn met Koornneef. Het gaat dan om Albert Heijn, Hoogvliet, Plus, Lidl en MCD. Die laatste partij heeft in een eerder stadium wel gesprekken gevoerd, maar zegt er niet uit te zijn gekomen met de eigenaar van het Heulse pand.

De enige supermarkt die in het dorp gevestigd was, een Albert Heijn, is ruim vijf jaar geleden afgebrand en de Heulenaren zitten al lange tijd te azen op een nieuwe super, inclusief geldautomaat.

Donderdagmiddag wordt er, net als een paar maanden geleden, door een aantal inwoners een actie georganiseerd om de noodzaak van een nieuwe supermarkt over te brengen aan Koornneef en de gemeente Westland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS