Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Noor en Hiba voorleeskampioenen van Westland

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 14 februari 2018 17:36

Foto: Diana de Bruijn


Noor van Nieuwkerk van basisschool De Driekleur in 's-Gravenzande en Hiba El Felyani van de Montessorischool in Naaldwijk mogen zich sinds woensdag de beste voorlezers uit de regio Westland/Midden-Delfland noemen. De twee meiden werden tijdens de regionale finale van de voorleeswedstrijden in de bibliotheek in 's-Gravenzande door een jury unaniem tot winnaars uitgeroepen.

Meerdere scholen in Westland en Midden-Delfland hielden de afgelopen periode voorleeswedstrijden in de groepen 7 en 8. Alle winnaars per school meldden zich woensdag in de bibliotheek aan het Zandeveltplein. De jury, bestaande uit Rob Altena, leerkracht Mariaschool in Wateringen, André Duijndam, docent Nederlands en Renske van Kooij, directeur Bibliotheek Westland, mocht de winnaars bepalen.

Noor en Hiba mogen nu naar de volgende ronde in Voorburg. Daar zullen ze met andere kampioenen strijden voor een plaats in de provinciale finale in Rotterdam. De landelijke finale vindt plaats op 23 mei in de Schouwburg van Amstelveen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS