Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Omwonenden Hertenlaan moeten afwachten

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 11 december 2019 13:34

Foto: WOS


De omwonenden van de Hertenlaan in Honselersdijk moeten nog even geduld oefenen. De vraag of de komst van dertig arbeidsmigranten in een bestaande woonvilla kan worden tegengehouden, wordt pas over enkele weken beantwoord.

Voor het pand is door de nieuwe eigenaar een omzettingsvergunning aangevraagd bij de gemeente Westland. Die aanvraag moet nog aan een zogeheten leefbaarheidstoets worden onderworpen. Daarvoor heeft het college van B en W beleidsregels opgesteld die volgens plan deze woensdag naar de gemeenteraad worden gestuurd.

Volgens de geldende procedure moet de gemeente binnen acht weken duidelijkheid bieden aan de aanvrager. Daarvan zijn er nu drie verstreken. Dus het wordt eind dit jaar of begin 2020, zo liet wethouder Leen Snijders dinsdagavond in de gemeenteraadsvergadering weten.

Snijders antwoordde bevestigend op de vraag van Peter Duijsens (Westland Verstandig) of ook eventuele omgevingseffecten onderdeel zijn van de leefbaarheidstoets.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS