Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Opbrengst Team Westland stijgt door tot 535.000 euro

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 29 september 2016 22:27


De dit jaar gehouden acties door en in samenwerking met Team Westland hebben een totaalbedrag van 535.000 euro opgeleverd. Dat is donderdagavond bekendgemaakt tijdens de slotbijeenkomst in 's-Gravenzande. Team Westland is een particuliere organisatie die zich al vele jaren inzet voor fondsenwerving ten bate van de kankerbestrijding.

Eind juni, na afloop van de eerste editie van de 'Col du Tourmalet',was een voorlopig totaalbedrag van 485.000 euro bekendgemaakt. Daar is dus uiteindelijk nog een halve ton bijgekomen. Het geld is onder meer bestemd voor geavanceerde apparatuur voor de Daniël den Hoed-kliniek in Rotterdam en voor inloophuis Carma in Naaldwijk.

Voorheen Alpe d'HuZes
Team Westland is bekend geworden door zijn jarenlange deelname aan het evenement Alpe d'HuZes. In dat kader werd vorig jaar nog in totaal 320.000 euro opgehaald ten bate van onderzoek naar oorzaken en bestrijding van kanker.

Het was in 2015 voor de achtste en tevens laatste keer dat deze groep de Franse Alp bezocht. Na afloop werd destijds bekendgemaakt, dat het team voortaan op eigen houtje niet langer geld ten bate van het KWF gaat inzamelen, maar voor lokale goede doelen die aan kanker gerelateerd zijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS