Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Opnieuw dag voor Westlandse (aspirant-)koorzangers

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 15 oktober 2017 15:16


Iedereen die houdt van zingen in een koor of daarmee kennis wil maken is van harte welkom bij de vierde editie van de Dag van de Koorzanger die op zaterdag 4 november wordt gehouden. Deze dag, georganiseerd door de Westlandse Korenfederatie in samenwerking met Westland Cultuurweb, bestaat uit diverse workshops en afsluitend is er een gezamenlijk miniconcert.

Het muzikale evenement wordt gehouden in zalencentrum De Kiem in 's-Gravenzande. In de workshops belichten docenten specifieke thema's of een bepaald genre koorzang. Zo zijn er onder meer workshops musical, stemtechniek, liedinterpretatie, wereldmuziek en black gospel.

Deelnemers doen aan twee verschillende workshops mee, een in de ochtend en een in de middag. Tevens wordt er een lied ingestudeerd, dat aan het einde van de dag in de vorm van een miniconcert ten gehore wordt gebracht.

De Dag van de Koorzanger, die om 9.15 uur start en rond 16.00 uur eindigt, is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het zingen in een koor, voor koorzangers die meer over zangtechniek willen leren én om mensen uit de muziekwereld te ontmoeten.

Individueel aanmelden kan via de website van de Westlandse Korenfederatie: www.westlandsekorenfederatie.nl. Deelname kost 25 euro per persoon inclusief lunch en drankjes gedurende de dag. Leden van de Westlandse Korenfederatie genieten korting.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Varend Corso 2018
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS