Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

OV-chipkaartlaadpaal Verdilaan keert deze maand terug

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 6 december 2018 09:48

Foto: WOS Media


De OV-chipkaartlaadpaal op busstation Verdilaan in Naaldwijk keert nog deze maand terug. Dat laat een woordvoerder van HTM desgevraagd aan WOS Media weten. De weggehaalde voorziening zorgde de afgelopen weken voor verbaasde reacties bij reizigers.

Politieke partij Westland Verstandig diende maandag vragen over het onderwerp in bij het college van burgemeester en wethouders. "Is het college bereid om direct actie te ondernemen om het onverklaarbare ingrijpen van onze openbaar vervoerder ongedaan te maken?", wilde fractievoorzitter Peter Duijsens weten.

De paal is onlangs vervangen door een beveiligingscamera, maar er komt een nieuwe laadpaal. Dat duurt even, "omdat er een nieuwe fundatie voor de nieuwe oplaadpaal moet worden aangelegd. Naar verwachting wordt de nieuwe oplaadpaal geplaatst in de week van 17 december. Tot die tijd kunnen mensen hun OV-chipkaart opladen in de Albert Heijn op 50 tot 100 meter afstand van de halte."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS