Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Overleden persoon in Naaldwijks slootje aangetroffen; geen misdrijf

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 13 oktober 2018 09:25

Foto: Regio 15


In een sloot aan de Mr. Jan Tuningstraat in Naaldwijk is zaterdagochtend rond 9.00 uur een overleden persoon aangetroffen. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de persoon niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Na de vondst van het levenloze lichaam is de omgeving direct afgezet met linten. Forensische specialisten en de recherche hebben onderzoek gedaan, de vindplek was afgezet met zwarte schermen. Door het onderzoek is de verbindingsweg tussen de Tiendweg en de Burgemeester Elsenweg, een belangrijke route voor fietsers, tot ongeveer 14.00 uur helemaal afgesloten geweest. 


Politie Den Haag on Twitter

Politie doet onderzoek naar aangetroffen overleden persoon in de #Mr.JanTuningstraat #Naaldwijk. Forensische specialisten en recherche hebben een PD ingericht. Ivm. onderzoek is de straat afgesloten voor verkeer. @PolWestland


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS