Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Overname Berg Hortimotive door Royal Brinkman

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 31 oktober 2018 15:36


Tuinbouwtoeleverancier Royal Brinkman uit 's-Gravenzande neemt Berg Hortimotive, leverancier van interne transportsystemen, uit De Lier over. Dat hebben de twee bedrijven woensdag bekendgemaakt.

Voor Royal Brinkman wordt deze stap mede gezet om in te spelen op de toenemende vraag naar bedrijfsspecifieke oplossingen voor logistieke processen. "Wij voorzien een groeiende vraag naar logistieke totaaloplossingen door schaalvergroting en internationalisering van de tuinbouw en de toenemende schaarste van arbeid", zegt bestuursvoorzitter Ton van Mil.

De overname is voor Berg Hortimotive een mogelijkheid om de productie verder op te schalen en sneller nieuwe producten en innovaties in de markt te zetten. Voor de klanten en ongeveer zeventig medewerkers van het bedrijf verandert er overigens niets. Berg Hortimotive blijft op dezelfde locatie in De Lier gevestigd en zet haar activiteiten zelfstandig en onder eigen naam voort.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Advertentie: Suzuki
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS