Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Overvallers met bivakmutsen beroven man in Maassluis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 12 januari 2019 08:15


Twee mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een 40-jarige man overvallen in de burgemeesterswijk in Maassluis. Dat gebeurde aan de Burgemeester van de Brandelerlaan. De daders zijn na de daad op de vlucht geslagen. Ze zijn nog niet aangehouden.

Het slachtoffer werd op straat beroofd van een onbekend bedrag. De twee overvallers droegen bivakmutsen en hadden volgens de politie een mes en een vuurwapen bij zich. Met een onbekend geldbedrag renden zij toen weer weg, in de richting van de Moskee Ibrahim Maassluis.

Het slachtoffer omschrijft de daders als mannen rond de 20 jaar, ongeveer 1.75 meter lang. Beiden droegen een bivakmuts, korte donkere jas en een donkere broek. De politie stelt een onderzoek in. 

Mensen die ondanks het late tijdstip getuige waren van de overval, iets is opgevallen, beelden of andere informatie hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS