Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Paardensportcentrum De Dijkgraaf verhuist naar Ouddorp

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 28 november 2016 07:23

Foto: Facebook PSC de Dijkgraaf


Na maanden van getouwtrek met de gemeente, verhitte discussies in de gemeenteraad en het aanbieden van een petitie, heeft paardensportcentrum De Dijkgraaf uit Monster een nieuw onderkomen gevonden. In Ouddorp is een locatie van 10 hectare gevonden met accommodatie. Dat schrijft De Dijkgraaf op Facebook.


De Dijkgraaf had een tijdelijke vergunning van vijf jaar op een locatie aan Plaats Langeveld in Monster, maar die verstreek per 1 juli vorig jaar. Enkele omwonenden hielden de gemeente aan de toezegging dat er geen verlenging zou komen. Ze hadden last van de manege.

In de loop der tijd zijn er verschillende nieuwe locaties de revue gepasseerd, waaronder de Hoefweg in De Lier, de Haagweg in Monster, het Arendsduin bij 's-Gravenzande en de Papedijk in 's-Gravenzande. Uiteindelijk is nu dus een locatie op Goeree-Overflakkee gevonden.

"Helaas is er voor De Dijkgraaf geen plaats in het Westland", laat de manege op Facebook weten. Een groot aantal pensionklanten verhuist mee, en anderen hebben onderdak gevonden bij maneges elders in de omgeving.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Varend Corso 2018
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS