Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Park in het centrum van Naaldwijk eind april gereed

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 12 februari 2019 15:28


Over tien of elf weken worden de werkzaamheden op het grasveld tegenover Westlandtheater De Naald afgerond. Dat verwacht wethouder Leen Snijders. Men is deze week begonnen met de aanleg van het zogeheten Central Park.

Op het grasveld in Naaldwijk, waar vroeger het gemeentehuis stond, komen twee openbare toiletten, een bewaakte fietsenstalling, 42 parkeerplekken, groen en speeltoestellen voor kleine kinderen. Het groen krijgt volgens de wethouder een heuvelachtig karakter.

"Het wordt hier goed toeven", vertelt Snijders. "Met uitzicht op het gemeentehuis, op de kerk en op het centrum van Naaldwijk".

Deze invulling van de oude gemeentehuislocatie is tijdelijk. Later buigt de gemeente zich bijvoorbeeld over de vraag of hier uitbreiding van WestlandTheater De Naald mogelijk is. Maar dat is allemaal nog toekomstmuziek.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS