Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Peter Hofland krijgt WestlandStek

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 5 oktober 2019 16:32

Foto: Peter Hofland helemaal rechts op de foto


Peter Hofland uit Honselersdijk is zaterdagmiddag door de gemeente onderscheiden voor zijn buitengewone inzet voor de Plusbus Westland. Wethouder Vreugdenhil overhandigde hem de WestlandStek tijdens de viering van het 12,5 jarig jubileum van de Plusbus in De Westlandse Druif in Monster.

Peter Hofland was in 2006 één van de initiatiefnemers van Plusbus Westland. Inmiddels rijden er zes bussen binnen de regio Westland en Hoek van Holland, waarbij 130 vrijwilligers vijf dagen per week vervoer op maat mogelijk maken voor ouderen. Hofland heeft gefungeerd als chauffeur, bijrijder, planner en vraagbaak en vervult nu al jaren de functie van coördinator/operationeel leider.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS