Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Petitie tegen arbeidsmigrantenhotel Lange Broekweg gestart

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: donderdag 4 april 2019 11:09

Foto: Google Maps


Omwonenden van de Oude Renbaan Knoll bij de Lange Broekweg in Naaldwijk willen geen arbeidsmigrantenhotel in hun achtertuin. Zij zijn een petitie gestart om de komst van huisvesting van 288 arbeidsmigranten en 91 parkeerplaatsen te voorkomen. De petitie telt binnen een dag 237 ondertekeningen.

In de petitie wordt betoogd waarom de locatie ongeschikt zou zijn. Zo zou het verkeer van de 288 arbeiders op en rondom de laan een onveilige situatie kunnen creëren voor fietsers en wandelaars. Ook zouden veel bewoners op een kleine oppervlakte mogelijk overlast veroorzaken. Daarnaast voeren de opstellers van de petitie aan dat het bouwplan de reconstructie van de tuinbouw voor minimaal tien jaar belemmert. 

Arckelweg
Eerder werd er al een petitie gestart tegen de voorgenomen bouw van een dergelijk hotel aan de Arckelweg in Poeldijk. In die petitie werden ook zorgen geuit over verkeersveiligheid. Ook mogelijke overlast zou daar een probleem zijn, onder andere voor de sportverenigingen die ernaast liggen. De petitie Arckelweg is in iets meer dan een week 884 keer ondertekend.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS