Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Poeldijkers moeten pakketje in andere kern ophalen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 13 juni 2019 14:45

Foto: Pakketjes in het sorteercentrum in Den Hoorn


Poeldijkers die hun pakketje niet thuis kunnen ontvangen, maar dit willen ophalen bij een servicepunt, moeten daarvoor uitwijken naar omliggende kernen. Er komt namelijk geen ophaallocatie in Poeldijk, zo laat wethouder Karin Zwinkels weten.

De Poolse supermarkt in het dorp fungeerde voorheen als servicepunt van PostNL, maar dat is al enige tijd opgeheven. Dit leidde eerder al (zonder resultaat) tot vragen van Poeldijkers bij het postbedrijf. Begin dit jaar trok D66-steunraadslid Maxim van Ooijen aan de bel bij het college van B en W.

In reactie daarop meldt Zwinkels nu dat MKB Westland de winkeliersvereniging heeft benaderd om te kijken of in de wens van de inwoners kan worden voorzien. Echter, de Poeldijkse middenstand blijkt op dit moment geen mogelijkheden te zien voor zo'n servicepunt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS