Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Poeliersbedrijf Van der Ende failliet

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 21 augustus 2019 10:53

Foto: WOS Media


Poeliersbedrijf Gebrs. Van der Ende in Maasdijk is dinsdag door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. Het bedrijf aan de Lange Kruisweg, bestaande uit een fabriek en een winkel, is nog gewoon open en er wordt  een doorstart onderzocht. Er zijn in totaal zo'n dertig medewerkers bij de onderneming betrokken, van wie bijna twintig in Maasdijk.

Van der Ende is een producent van onder meer soepen, stamppotten, salades en kant-en-klaar maaltijden. Het bedrijf werd opgericht in de jaren zestig van de vorige eeuw als poeliersbedrijf. Toen de zoons van de oorspronkelijke eigenaren het overnamen werd het assortiment steeds verder uitgebreid. In 2000 werd het familiebedrijf verkocht.


Vorige week werden diverse vestigingen van Satébar in Rotterdam failliet verklaard. Deze BV's zijn onderdeel van de BV Gebrs. Van der Ende. Tot curator is aangesteld mr. Leonard Boender. Hij was woensdagochtend nog niet voor een toelichting bereikbaar. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS