Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie blundert met communicatie rond openingstijden

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 19 maart 2020 13:49


Flinke verwarring donderdag op sociale media toen politie Westland aankondigde dat het bureau aan de Vierschaar voorlopig de deuren gesloten houdt. Er werd zelfs een affiche op het raam geplakt om dat te verduidelijken. Uiteindelijk blijkt er niks aan de openingstijden te veranderen.

Aanvankelijk was de mededeling dat het bureau alleen nog open zou zijn voor spoedzaken. Aangiftes moesten telefonisch gebeuren. Niet veel later werd de boodschap veranderd naar dat het bureau alleen nog maar 'beperkt' open zou zijn.

"Het is een drastische maatregel maar op deze manier kunnen we het beste waarborgen dat ons personeel niet ziek wordt. Hierdoor blijven wij inzetbaar voor u", aldus politie Westland.

De communicatie bleek echter te berusten op een misverstand. Het bureau blijft tijdens de normale openingstijden gewoon toegankelijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS