Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie zoekt overvaller Primera Maassluis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 8 februari 2019 14:40

Foto: Bureau Rijnmond


De politie is nog altijd op zoek naar de man die op zaterdagochtend 29 december vorig jaar de Primera aan de Zuidvliet in Maassluis overviel. Donderdag besteedde Bureau Rijnmond van mediapartner RTV Rijnmond aan de zaak.

De kleine overvaller loopt die ochtend om 08.40 uur - met een kartelmes in de hand - de winkel binnen, duwt, met een felle blik, een medewerkster verder de zaak in. Zij en twee collega’s laten hem zijn gang gaan, als hij papier- en muntgeld uit de kassa en de kluis, in een blauwe big shopper van Albert Heijn stopt. Hij praat met een buitenlands accent.

Hij loopt weg in dezelfde richting als van waaruit hij is gekomen, de Anne de Vriesstraat. Daar en ook in de winkel zijn beelden van hem gemaakt.

Het gaat om een licht getinte man van ongeveer 1.70 m lang met bruine ogen. De overvaller moet tussen de 20 en 30 jaar oud zijn. Hij heeft een opvallend loopje, met zijn voeten naar buiten.

Wie tips heeft kan bellen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS