Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie zoekt slachtoffers van nep-berger

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: maandag 24 juni 2019 10:32


De politie is op zoek naar eventuele Westlandse of Midden-Delflandse slachtoffers van een oplichter die auto's weg dreigt te slepen. Afgelopen weekeinde heeft de politie een 28-jarige man uit Delft aangehouden die met een zogeheten autoambulance door meerdere steden in Zuid-Holland slachtoffers heeft gemaakt.

Volgens de politie stond de man bij willekeurige 'verboden te parkeren' en 'wegsleepregeling van kracht' borden in de provincie. Hij sprak ook mensen aan die met knipperende alarmlichten aan het laden en lossen waren. De man overtuigde mensen dan om 150 euro te betalen, anders zou de auto worden weggesleept. 

De man droeg tijdens de oplichting een geel hesje en had een vals identiteitsbewijs van een bergingsbedrijf bij zich. Tot nu toe is bekend dat hij zijn slag sloeg in onder andere Delft, Zoetermeer, Alkmaar en Ridderkerk. De politie is op zoek naar mensen die ook slachtoffer zijn geworden van deze oplichting. Die personen kunnen dit bij de politie melden via 0900-8844.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS