Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Primeur: badmintonners Velo voor het eerst in groen en rood

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 10 augustus 2019 12:51

Foto: Archief WOS Media - Velo in de oude blauwe shirts


De andere takken binnen Velo deden het al, maar met ingang van het komende seizoen gaan ook de badmintonners van Le Credit Sportif Velo in de groen-rode clubkleuren spelen. Dat kan nu, omdat de vereniging is overgestapt van het sportmerk Victor naar Adidas.

Met het vorige merk was het verwerken van de groen-rode kleuren in het tenue niet mogelijk, daarom was Velo-badminton voornamelijk in het (donker)blauw te zien. Het wereldwijde sportmerk Adidas is wat dat betreft flexibeler in het ontwerp, schrijft het bestuur van Velo op de eigen website.

Het nieuwe seizoen van Velo in de eredivisie begint op zaterdag 7 september. De Wateringers hebben, na het vertrek van Ciraar Slaats, in Paul de Graaf een nieuwe coach gevonden. Ook zijn er diverse nieuwe spelers.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS