Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Programmering Waterpop nagenoeg rond

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 6 mei 2019 12:01

Foto: Jolanda van Wijhe


De programmering voor de 42ste editie van gratis festival Waterpop is nagenoeg rond. De organisatie van het Wateringse popfestival maakte maandag de drie voorlaatste namen rond. Komende zaterdag wordt via de regionale talentencompetitie Waterproof bekend wie daar nog aan wordt toegevoegd.

De afgelopen maanden werd al duidelijk dat Bo Saris, Channel Zero, Tape Toy, Andy Fresco & the U.N., Lakshmi, de Kinderband, Electric Hollers, Chackie Jam en Ten Times A Million op zaterdag 10 augustus naar het Hofpark in Wateringen komen. Daar zijn maandag de Ierse poprockzanger Moncrieff, de Oostenrijkse singer-songwriter Avec (Miriam Hufnagel) en de Zeeuwse britpopband Peer aan toegevoegd.

Zaterdagavond strijden in popcentrum Nederland 3 nog vier bands om het laatste ticket voor het hoofdpodium van Waterpop: Playyard, Postfris, Garden Mum en Old Man’s Riot. Jury en publiek bepalen wie de uiteindelijke winnaar worden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS