Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

PvdD twijfelt over ketelhuis in Hoek van Holland

De Partij voor de Dieren (PvdD) heeft bedenkingen bij de komst van een ketelhuis met uitkijktoren aan de Badweg in Hoek van Holland. De partij wil weten of dit stadsverwarmingsproject wel mag worden uitgevoerd, aangezien er nog geen bestemmingsplan voor het gebied geldt.

Er is inmiddels wel een vergunning door de gemeente Rotterdam afgegeven, maar volgens de PvdD is dat misschien niet terecht. Er is welliswaar een ontwerpbestemmingsplan voor het kustgebied van Hoek van Holland in voorbereiding, maar het bestemmingsplan is nog niet vastgesteld. 


De PvdD vraagt zich verder af, waar het ontwerpbestemmingsplan te vinden is en of dat binnenkort ter inzage wordt gelegd. Verder wil de fractie weten of er eventueel ook nog bezwaar kan worden gemaakt tegen de vergunning en het ontwerpbestemmingsplan.

Vakantiehuisjes
Eerder is gebleken, dat er evenmin een bestemmingsplan is gemaakt voor het duingebied van Hoek van Holland, waardoor er zonder bezwaar kon worden gestart met het bouwen van vakantiehuisjes aan het strand. Gedeputeerde Adri Bom van de provincie Zuid-Holland was hier niet over te spreken en wilde met de gemeente Rotterdam in gesprek te gaan. De PvdD wil graag weten of er al gesprekken gevoerd zijn en wat daar de uitkomst van is.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS