Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Regiogemeenten omarmen Energieperspectief 2050

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 11 oktober 2019 11:41

Foto: Wethouders Van der Wees van Maassluis en Smit van Midden-Delfland tekenen het Energieperspectief


Wethouders van de gemeenten Maassluis, Midden-Delfland en Westland hebben donderdag samen met andere vertegenwoordigers binnen de energieregio Rotterdam-Den Haag hun handtekening gezet onder het Energieperspectief 2050. Dit gezamenlijk toekomstbeeld laat zien hoe de partijen in 2050 in de regio willen wonen en werken.

Het Energieperspectief 2050 vormt geen blauwdruk voor lokaal beleid maar is richtinggevend aan verdere planvorming op regionaal niveau. Voor de uitwerking zal nu gezamenlijk een uitvoeringsprogramma worden gemaakt. Doel is een toekomst zonder fossiele brandstoffen.

De energieregio Rotterdam-Den Haag bestaat uit in totaal 57 partijen. Behalve alle gemeenten in het gebied, zijn ook de provincie, netwerkbeheerders, energiebedrijven en waterschappen aangesloten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS