Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Renzo vlogt het leukst over werken in de kas

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 12 september 2018 11:31

Foto: LTO Glaskracht


Renzo Grootscholten (15) uit Naaldwijk heeft afgelopen zomer het beste laten zien wat er zo leuk is aan werken in de kas. Zijn vlog op het Youtubekanaal van LTO Glaskracht werd het meest gedeeld en geliket via sociale media. Met meer dan 17.000 views nam Renzo dinsdagmiddag de prijs in ontvangst als winnende vlogger.

LTO riep jongeren op om een vlog te maken, waarin ze leeftijdsgenoten er enthousiast voor maken om tijdens de vakanties in de kas te werken. Renzo, die werkt bij Daily Fresh Radish in Naaldwijk, leidde de kijkers rond in de tuin van zijn vader en beschreef alle facetten die aan bod komen bij de teelt. Ook onthulde hij zijn grote droom: "Als kleine jongen wilde ik graag beroepsmilitair worden. Toch ben ik daar al gauw vanaf gestapt. Ik kwam erachter dat de Westlandse kassen, maar vooral de radijs meer voor mij is. Ik zou later tuinder willen worden."

Zijn enthousiaste manier van vertellen leverde veel reacties op. Dat merkte hij wel tijdens de feestweek in Naaldwijk. "Er kwamen allemaal mensen op me af die ik niet kende en die mijn vlog hadden gezien. Ik voelde me net een BN’er, of nee, een bekende Westlander", grapte hij dinsdag.


Bekijk de vlog hieronder:.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS