Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Restant Honselersdijk-HMSH naar 18 september

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 9 september 2019 11:24

Foto: Singbiblio


Het restant van de voetbalwedstrijd SV Honselersdijk - HMSH wordt op woensdagavond 18 september gespeeld. Dat heeft voetbalbond KNVB in overleg met de clubs besloten. Er is nog ongeveer een kwartier te spelen.

Het duel werd afgelopen zaterdag na een half uur spelen in de tweede helft bij een 1-2 stand gestaakt. Scheidsrechter De Graaf vond het vanwege de hevige stortbuien niet verstandig verder te spelen. Het veld was vrijwel onbespeelbaar geworden.

Honselersdijk was na vijf minuten nog wel op voorsprong gekomen via Lars Ammerlaan, maar niet veel later stond het al 1-1. Aan het begin van de tweede helft kwam HMSH zelfs op voorsprong. De thuisploeg stond toen nog maar met 10 man op het veld, nadat Ruben de Groot in de 38ste minuut rood had gekregen.

Het was de tweede bekerwedstrijd van Honselersdijk, dat in dezelfde poule is ingedeeld als Westlandia. Beide ploegen spelen zaterdag tegen elkaar. Westlandia staat na twee duels met zes punten bovenaan. Honselersdijk heeft drie punten, maar mist dus nog een wedstrijd. HMSH en Deltasport staan vooralsnog puntloos onderaan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS