Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

RET accepteert geen contant geld meer

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 12 november 2019 14:20

Foto: RET


Wie reist met de bussen van vervoerder RET moet er rekening mee houden dat het vanaf 15 december niet meer mogelijk is om met contant geld te betalen. Vanaf die datum kan dat alleen nog maar met de OV-chipkaart, pinpas en creditcard.

De maatregel wordt genomen voor de veiligheid van de chauffeurs in de bus. Bij een groot deel van de Verkoop- en oplaadautomaten op metrostations kan nu al niet meer met contant geld worden betaald. Contant betalen blijft wel mogelijk via de RET-servicepunten.

De RET begint deze week met een informatiecampagne waarin de maatregel wordt aangekondigd in bussen, abri's, posterruimtes en digitale media. Ook krijgen buschauffeurs informatiekaartjes, die ze de komende weken bij contante betalingen aan reizigers kunnen overhandigen.


De RET rijdt in onze regio in Hoek van Holland en Maassluis.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS