Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Robert Zwinkels krijgt vertrouwen bij ADO Den Haag

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 9 november 2018 10:12

Foto: Schermafbeelding YouTube ADO TV


Robert Zwinkels verdedigt komende zondag bij eredivisieclub ADO Den Haag het doel in de thuiswedstrijd tegen AZ. De 35-jarige Wateringer vervangt eerste doelman Indy Groothuizen, die de laatste weken een onzekere indruk maakt. Dat meldt trainer Fons Groenendijk bij clubzender ADO TV.

Zwinkels was tijdens het seizoen 2017/18 eerste doelman, maar Groenendijk gaf bij de start van de nieuwe competitie de voorkeur aan de jonge Groothuizen. "Het zijn twee uitstekende keepers, die elkaar nauwelijks ontlopen", zei Groenendijk destijds. "Alleen heeft Robert Zwinkels een kortere voorbereiding gehad. Hij heeft tijd nodig gehad om te herstellen van de operatieve ingreep in de zomer. Daardoor heeft Robert ook nog weinig speeltijd gehad. Dat is doorslaggevend geweest in mijn keuze voor Indy Groothuizen op dit moment."


Een blunder van Groothuizen in het uitduel bij FC Utrecht zorgde vorig weekeinde voor de 1-0 en leidde uiteindelijk de 3-0 zege van de Domstedelingen in. Groenendijk heeft mede daardoor besloten in te grijpen in zijn elftal.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS