Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Rode kaart Van Rossum (VELO) geseponeerd

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 7 september 2018 16:18

Foto: VELO-speler Daan van Rossum Archieffoto Danny Ploegaert 1


De rode kaart die VELO-speler Daan van Rossum afgelopen zaterdag ontving in de bekerwedstrijd tegen BMT, is geseponeerd. Scheidsrechter Takacs concludeerde na afloop al - op advies van zijn assistent - dat de kaart achteraf gezien onterecht was en heeft dat doorgegeven aan de KNVB.

Op basis hiervan heeft de aanklager amateurvoetbal besloten de kaart te schrappen. Van Rossum kan deze zaterdag dus gewoon spelen tegen TAC'90.

De rode kaart voor Van Rossum en een BMT-speler leidde uiteindelijk tot problemen buiten het veld, waardoor de wedstrijd werd gestaakt. Iets waar beide clubs het niet mee eens waren. Een KNVB-woordvoerder laat desgevraagd aan WOS Media weten dat de wedstrijd in principe moet worden uitgespeeld, omdat het gaat om een bekerwedstrijd bij een standaardelftal. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog onduidelijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS