Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Salamanders verliest nu wel van Scylla

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 15 september 2019 20:17

Foto: Salamanders heren 1


De tafeltennissers van De Salamanders hebben hun eerste wedstrijd van dit seizoen in de eredivisie verloren. Uit bij Scylla werd het 4-2.

Salamanders, met de nieuwe aanwinsten Bastien Dupont (Frankrijk) en Carsten Egeholt (Denemarken) in de ploeg, begon met goede ervaringen aan de duels bij Scylla. In 2017 en 2018 begonnen de Wateringers ook al tegen de ploeg uit Leiden en toen werd niet verloren. Omdat beide ploegen vrijwel altijd strijden om de plekken 4 en 5, werd wel een spannende middag verwacht.

Daar leek het aanvankelijk ook op uit te draaien. Nadat Casper ter Lüün zijn partij tegen Kareem Nasiru had verloren, trok Dupont de stand gelijk. Hij won ternauwernood in vijf sets van Gerard Bakker. Ter Lüün zorgde in de tweede helft van de wedstrijd voor het tweede punt door winst op Jasper Merckx. Egeholt wacht nog op zijn eerste overwinning.

Komende zaterdag komt Salamanders opnieuw in actie, dan is in Wateringen titelkandidaat Hilversum de tegenstander.

Alle uitslagen:
Eredivisie
Scylla - Salamanders 4-2

Tweede divisie
Pecos 2 - Smash Monster 4-6

Derde divisie
Avanti 2 - Smash Monster 2 7-3


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS