Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Schelkers nieuwe voorzitter MKB Westland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 1 juli 2019 15:39


Shirley Schelkers is de nieuwe voorzitter van MKB Westland. De Naaldwijkse eigenaresse van een communicatiebureau werd afgelopen vrijdag verkozen voor een periode van drie jaar. Schelkers neemt de plaats in van Henk Salome, die, net als bestuursleden Pieter Hoogerbrugge, Erik Koeze en Edward Koornneef, afzwaaide.

Naast Schelkers traden ook Willem Karel Nowee, Rob Starrenburg en Eric de Winter toe tot het nieuwe bestuur. Volgens MKB vormen zij een goede afspiegeling van het Westlandse bedrijfsleven. Binnenkort komt MKB Westland met de plannen voor de komende drie jaar.

Na de vergadering werd in Poeldijk een haringparty gehouden. Via een Amerikaanse veiling werd het eerste vaatje haring voor 5.000 euro van de hand gedaan. Dit bedrag komt ten goede aan Stichting Westland Sinterklaasfeest. Deze stichting zet zich in voor kinderen die normaliter geen pakjesavond kunnen vieren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS