Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Sloopwerkzaamheden gestripte flat Maassluis begonnen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 7 november 2018 11:44

Foto: Maasdelta


De sloop van een inmiddels gestripte flat aan de P.C. Hooftlaan in Maassluis is deze woensdag begonnen. Op die plek moet een appartementencomplex met 64 woningen voor ouderen komen. Een groot deel van die ouderen woont nu nog in seniorencomplex De Vliet, dat schuin tegenover de flat staat.

In september zijn de voorbereidingen voor de sloop van de flat getroffen. Vervolgens begon het sloopbedrijf in oktober met de sanering van de asbesthoudende onderdelen. Daarbij werden ook te hergebruiken materialen verwijderd. Met behulp van een grote kraan wordt nu het resterende deel van de flat gesloopt.

Tijdens de werkzaamheden blijft het gebied toegankelijk voor verkeer. De aannemer neemt maatregelen om geluidshinder en stofoverlast te beperken. Als het proces volgens plan verloopt, worden de sloopwerkzaamheden eind december 2018 afgerond. De hekken blijven staan voor de nieuwbouw die in 2019 plaatsvindt.


De sloop en nieuwbouw maken onderdeel uit van een groot vernieuwingsproject in de wijk Sluispolder-West, op de rand van het oude centrum van Maassluis.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS