Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Solleveld en Goijert zegevieren in Run-Bike-Run

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 8 juli 2018 22:50


De zondag gehouden Run-Bike-Run in het Honselse recreatiegebied De Wollebrand is gewonnen door Christiaan Solleveld uit Hoek van Holland. Snelste vrouw was Marianne Goijert-Hoogerbrugge uit 's-Gravenzande.

Het evenement had eigenlijk de 1e AAB Westland Triathlon moeten worden, maar enkele dagen geleden werd noodgedwongen het onderdeel zwemmen geschrapt wegens de onvoldoende waterkwaliteit in De Strijp bij Royal FloraHolland. Niettemin werd de Run-Bike-Run een groot sportfeest in en rondom De Wollebrand, met als centrum het wielerparcours van Westland Wil Vooruit.

De kwart triathlon (individueel & estafette) was nu omgezet in : 5 km lopen, 40 km fietsen en 7,5 km lopen. Christiaan Solleveld werd de glorieuze winnaar in 1.44.55. Als tweede finishte Hein Zwinkels in 1.50.10. Snelste vrouw was Marianne Goijert-Hoogerbrugge in 2.02.48. Op de tweede plaats eindigde Wietske van der Lans-Vreugdenhil, in 2.13.43.

Het beste estafetteteam bestond uit Walter Elgersma, Roy Olierook en Henk Bom. Zij klaarden de sportieve klus samen in 1.48.32.

De achtste triathlon was nu: 2,5 km lopen, 20 km fietsen en 5 km lopen. In precies één uur mocht Maarten Bakker zich tot winnaar laten uitroepen. In 1.01.38 werd Jeroen Quak tweede. Bij de vrouwen zegevierde Lisette Berkman in 1.05.59 en zij werd als eerste gevolgd door Isa Leen in 1.06.57.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS