Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Solleveld voortaan voor groter publiek geopend

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 22 november 2019 17:08

Foto: archief WOS


Natuurgebied Solleveld in Monster wordt vanaf 1 januari volgend jaar voor het grote publiek opengesteld. Nu is het nog zo dat een beperkt aantal mensen per jaar door middel van een abonnement toegang heeft tot het gebied. Maar beheerder Dunea wil dat meer mensen kunnen genieten van het natuurschoon.

Tegelijk wil de beheerder ook beter kunnen reguleren. Nu kan het nog zijn dat abonnementshouders op een mooie dag allemaal tegelijk naar het gebied trekken, terwijl je met dagkaarten meer de regie kunt houden over hoeveel mensen er tegelijk in Solleveld zijn.

Volgens Dunea groeit de vraag om Solleveld te kunnen bezoeken de laatste jaren sterk. Er is zelfs zoveel belangstelling, dat er een wachtlijst voor de abonnementen is ontstaan. Dagkaarten voor het duingebied zijn vanaf 1 januari via de site van Dunea te koop en kosten 2 euro per stuk. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis mee.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS