Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Stichting On Wheels krijgt 600ste CBF erkenning

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 25 november 2019 08:42


Stichting on Wheels uit Maasdijk is door de toezichthouder van goede doelen erkend en is daarmee het 600ste erkende goede doel van Nederland geworden. "Met deze erkenning  laat de stichting zien dat ze alles op orde heeft en voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen van het CBF", aldus Wil Goudswaard, voorzitter van Stichting on Wheels.

CBF
Steeds meer goede doelen leggen verantwoording af, laten zich controleren en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Niet alleen het aantal fondsenwervende organisaties groeit sterk, ook de variëteit aan organisaties die zich melden bij toezichthouder CBF neemt sterk toe.

Naast de traditionele goede doelen vragen ook cultuurinstellingen en innovatieve start-ups steeds vaker de erkenning aan. In de toekomst komen daar mogelijk ook nog crowdfundingplatforms bij.

Sinds 1 november voldoen 600 fondsenwervende organisaties aan de kwaliteitseisen van het CBF. Drie jaar geleden waren dit nog slechts 342 organisaties. Tijdens de traditionele geefmaand december heeft de donateur daarmee een ruime keuze.

Stichting on Wheels
Stichting on Wheels zet zich al sinds 1997 in voor kinderen, volwassenen en ouderen met een (ernstige) beperking, zoals de ziekte van Duchenne. Ze zorgen ervoor dat deze patiënten kunnen genieten van een vakantie of een dagje uit. Dat maken zij mogelijk door aangepaste vervoer- en kampeermiddelen, chalets en de organisatie van activiteiten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS