Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Straten minder vaak open voor onderhoud

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 24 januari 2020 08:45


De straat voor onderhoud nog maar één keer open. Dat is de doelstelling van Westland Infra Netbeheer en Evides Waterbedrijf. Ze hebben daarvoor een intentieverklaring getekend. In de verklaring staat dat bij onderhouds- en/of vervangingsprojecten in de ondergrond samen zal worden gewerkt.

 De partijen gaan voor de komende jaren samen bekijken en bepalen welke projecten in Westland en Midden-Delfland gezamenlijk op te pakken zijn. 


“Deze samenwerking leidt bijvoorbeeld tot het uitvoeren van de projecten door of onder regie van één aannemer”, aldus Paul Langereis, directeur Westland Infra Netbeheer. “En dat levert economisch en maatschappelijk voordeel op, niet alleen voor ons als partner in de buitenruimte, maar belangrijker nog voor de inwoners en ondernemers in het Westland.”

De komende periode maken Westland Infra en Evides Waterbedrijf concrete afspraken over de samenwerking op deze projecten. Daarnaast komen er afspraken over de meerjarenplanning en de communicatie over concrete werkzaamheden. Het voorkomen van graafschade en het beperken van overlast wordt daar continu in meegenomen. Dit gebeurt ook in overleg met de gemeente Westland. Tevens bekijken de organisaties of er meer partijen in de ondergrond actief zijn, die mogelijk willen aansluiten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS