Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tafeltennis: Smash wint weer een thuisduel

Door: Marco Streefland

Gepubliceerd op: zondag 26 maart 2017 17:15


De Salamanders blijven goed zicht houden op een plaats bij de beste vier in de eredivisie. Smash won weer een thuisduel. De reserves van De Salamanders zijn bijna veilig.

Eredivisie
In de strijd om een plaats in de kampioensgroep blijft De Salamanders in de achtervolging op Scylla. In het rechtstreekse duel tussen deze twee ploegen kwam geen winnaar. De wedstrijd eindigde in 3-3. Het verschil bedraagt met nog twee wedstrijden te spelen drie punten in het voordeel van Scylla. Overigens heeft de Wateringse ploeg één wedstrijd minder gespeeld en heeft alles in eigen hand om plaats vier te bereiken.

Eerste divisie B
In de Nederpelzaal wist Smash voor de derde keer in de voorjaarscompetitie tot winst te komen. Opvallend genoeg werden de drie winstpartijen in eigen hal behaald. Smash wist de wedstrijd tegen Vriendenschaar met 6-4 te winnen. Smash staat nu op plaats vier en dat is één plaats boven de degradatiestreep.

Derde divisie E
Het reserveteam van De Salamanders heeft de vijfde overwinning in de voorjaarscompetitie behaald. In en tegen Huizen won de Wateringse formatie met 8-2. Amin Keshtar bleef wederom ongeslagen tijdens zijn wedstrijden en heeft al zijn 18 partijen tot nu toe gewonnen. De Salamanders staat op de tweede plaats met 45 wedstrijdpunten. Koploper Tempo-Team 2 heeft acht punten meer. De Wateringers zijn nagenoeg veilig.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS