Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tape Toy komt naar Waterpop

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 4 maart 2019 12:01

Foto: De groep Tape Toy -foto Fenna Jensma


De organisatie van het Wateringse muziekfestival Waterpop heeft maandag weer drie namen bekendgemaakt van artiesten die op zaterdag 10 augustus komen optreden in het Hofpark. De organisatie verheugt zich vooral op de komst van Tape Toy. De andere twee 'nieuwelingen' zijn Andy Fresco en Electric Hollers.

Een paar weken geleden had Tape Toy nog de zogeheten 3FM-megahit met het nummer 'Naive'. De band staat al geboekt voor het festival Paaspop en verzorgt onder meer het voorprogramma van de Amerikaanse formatie Weezer. Het repertoire van Tape Toy wordt omschreven als "vrolijke muziek met behoorlijk harde gitaren, slim synthezisergebruik en maffe wendingen".

Andy Frasco komt uit het Amerikaanse Californië. Deze band maakt zogeheten partyblues met een flinke scheut boogie en was al succesvol op Lowlands.
De Electric Hollers komen uit Noord-Nederland en spelen bluesrock. Deze drie jonge muzikanten vonden elkaar tijdens een bluesmasterclass en gingen meteen aan het werk om een album te maken.

Waterpop maakt al eerder de namen Channel Zero, Chackie Jam en Ten Times A Million bekend.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS