Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

The Silhouettes terug op het podium

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 6 maart 2019 11:14

Foto: Facebook Silhouettes


De Westlandse band The Silhouettes keert terug op het podium. Op 13 april treed de vijfmansformatie op in partycentrum De Binnenhof in Naaldwijk. Volgens zanger Rob Hofstede zijn er al veel positieve reacties gekomen op de aankondiging.

De in Maasdijk gewortelde band werd eind jaren negentig beschouwd als de opvolger van de Kromme Jongens. Naast Rob Hofstede bestond de groep uit Carlo Cancedda, Wesley Visser, Rob Ruinard en Arthur van den Bos. In april 1997 verscheen hun eerste en enige cd 'De Kroeg' met daarop nummers als 'Gaat 't, eet je niet te vet', 'De 4 Seizoenen', 'Nooit te laat' en 'De Kroeg'. 


"Het is 25 jaar geleden dat we zijn begonnen en we dachten dat het wel leuk was om dit weer een avondje te doen. We zijn nog bezig met wat gastartiesten, maar daar kan ik nog niet veel over zeggen omdat er nog niets vaststaat", aldus Hofstede.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via internet.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS